TAKING THE IBIZA TRIP TO THE NEXT LEVEL

Hoe kunnen we de Ibiza Trip het beste omschrijven? Dat is moeilijk om op papier te zetten, want je moet het echt zelf beleven! De Les Mills Ibiza Trip is een unieke vakantie voor iedereen die tijdens hun relaxte vakantie ook een beetje actief wil zijn. Volg de gaafste workouts, kleur lekker bij in de zon, neem een verfrissende duik in de zee of het zwembad en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Ontmoet de leukste mensen en bezoek de feesten van ’s werelds beste DJ’s. Samen met bekende (inter)nationale top presenters van Les Mills verzamel je een boek vol toffe herinneringen!

De komende Ibiza Trip pakken we extra uit. Het is niet verplicht om aan de lessen of activiteiten deel te nemen. You’re as free as a bird!

EAT, SLEEP, TRAIN, RAVE, REPEAT

Je verblijft in het 5-sterren Grand Palladium Ibiza Resort & Spa: een luxe all-inclusive resort gelegen aan het mooie zandstrand van Playa d’en Bossa waar veel hippe discotheken en beachclubs te vinden zijn. Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner, snacks) en drankjes (bier, wijn, fris, cocktails, lokale alcoholische drankjes) zijn inbegrepen.

ONTDEK DE FEESTEN & CULTUUR

Ibiza is hét party eiland van Europa! Beachclubs en discotheken zijn er in overvloed! Geniet van een fruit cocktail aan het strand bij een beachclub terwijl je lekker ligt te bakken in de zon. Vlakbij het resort bevinden zich Beach Club Nassau, Sands Ibiza, Bora-Bora en Coco Beach. Hier kun je ook heerlijk eten! Ook super gaaf is Blue Marlin in Cala Jondal.In Playa d’en Bossa bevinden zich 2 grote discotheken: Space en Ushuaïa. Hier draaien regelmatig bekende DJ’s als Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell. David Guetta draait in Pacha! Andere toffe discotheken zijn: Amnesia, Privilege, Eden, Es Paradis en El Divino.

Ibiza staat vooral bekend als hét party eiland van Europa, maar ook daarnaast is er genoeg te ontdekken op dit mooie eiland! Wij helpen je graag op weg!

Ibiza Stad
Ibiza Stad is een middeleeuwse stad. Het ommuurde gedeelte van de stad ligt op een heuvel. Schilderachtige, witgepleisterde huisjes, een grote stenen poort met een steile opgang en trappen bepalen het stadsbeeld. Het bruisende gedeelte van de stad vind je in de wijk Sa Penya bij Carrer de La Verge. In het relatieve nieuwe deel vind je de boulevard Vara del Rey, met moderne winkels, bars en restaurants.

Dalt Vila
Dalt Vila is de oude stadskern van Ibiza Stad met daar vlakbij de haven ‘La Marina’. De stadskern heeft gedeeltelijk uitgegraven historische muren uit de 16e eeuw. Vanuit heel de stad steekt de kathedraal ‘Santa Maria d’Eivissa statig er bovenuit, omdat het op de top van Dalt Vila ligt. Het is een bruisend en authentiek stadsdeel!

San Antoni De Portmany
Een veelbezochte plaats is San Antoni de Portmany (San Antonio), een voormalig vissersdorp met leuke terrasjes, hippe clubs en schitterende stranden! Er wordt gezegd, dat Columbus hier geboren zou zijn. Sluit je bezoek af met een drankje bij Café del Mar in een sprookjesachtige setting bij zonsondergang.

Hippiemarkten
Gezellige hippies, relaxte muziek, ambachtelijke sierraden, leuke laarsjes en ga zo maar door. Op Ibiza zijn heel veel leuke hippiemarktjes te vinden! In Es Canar vind je de grootste met 500 krampjes genaamd Punta Arabi en is elke woensdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Een andere grote hippiemarkt is Las Dalias in Sant Carles de Peralta met zo’n 200 kraampjes, geopend op zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur en op maandagavond van 19:00 tot 01:00 uur van juni tot september.

Formentera
Het eiland Formentera ligt zeven kilometer ten zuiden van Ibiza. Het eiland staat bekend om de witte zandstranden en de vrijheid van het naakt zonnen! Vanaf Sant Joseph de sa Talaia kun je het eiland zien liggen, net als Es Vedra en Es Vedranell, twee andere idyllische eilandjes. Maak een boottrip naar een van deze eilandjes.

Overige tips
Wil je nog een andere sfeervolle plaats bezoeken? Ga dan naar Santa Eulalia del Rio waar je heerlijk over de boulevard kunt slenteren en mensen kunt kijken. Breng daarnaast een bezoek aan de kerk Es Puig de Missa in Santa Eulalia del Rio, of een van de andere bezienswaardigheden op het eiland waaronder: Torre d’en Valls, Cap des Llibrell of Las Salinas. Las Salinas bevindt zich vlak naast het resort en is een mooi natuurreservaat met zoutvlakten waar je onder andere flamingo’s kunt spotten!