Heb je geen roomie kunnen vinden, maar wil je toch deelnemen? Je kunt in dat geval een halve-tweepersoonskamer boeken. Je deelt je kamer dan met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht en spaart de kosten voor een eenpersoonskamer uit. Slim!

Het is mogelijk om een verlenging bij te boeken als je dat wilt. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je tegen meerprijs langer verblijven of eerder naar Ibiza toe gaan. Het verlengen kun je tijdens de boeking aangeven en is op aanvraag. Het verlengen van je trip ter plaatse is niet mogelijk, dus regel dit van te voren.

Als je een luxere kamer wilt, dan kun je deze in het boekingsproces aanvragen. Zo zijn er kamers met een Jacuzzi op het balkon! Afhankelijk van de beschikbaarheid zal deze meerprijs aan jou worden doorbelast. Regel dit van te voren tijdens je boeking.

Afgelopen jaar bestond 45% van het reisgezelschap uit niet-instructeurs. Het is dus niet gek als jij je leden, vrienden, partner of familie mee wilt nemen tijdens de Ibiza Trip. Je hoeft dus niet perse Les Mills instructeur te zijn om deel te nemen. Prijzen voor kinderen liggen vast.

Jazeker! Je dient 25% van het totaalbedrag, inclusief eventuele verzekeringen, direct na de boeking te betalen. Het resterende bedrag dien je 30 dagen voor vertrek van je reis op de rekening van de touroperator te hebben staan. Zo bepaal je jouw eigen termijnen!