fbpx
FAQ

WAT IS DE LES MILLS IBIZA TRIP?

Les Mills Ibiza Trip is dé All Inclusive sportvakantie voor iedereen die op zoek is naar een zonnige break waar je veel energie van krijgt. Een mix van de populairste fitness workouts, (inter)nationale presenters, feesten van ’s werelds beste dj’s, de luxe van een All Inclusive resort en volop tijd om met (nieuwe) vrienden te relaxen. Tijd voor jou. Re-charge yourself!

WANNEER IS DE LES MILLS IBIZA TRIP?

De Les Mills Ibiza Trip 2023 vindt plaats van zaterdag 10 tot en met 17 juni 2023. Boek nu direct je reis!

KAN IK OOK EEN PAAR DAGEN KOMEN IN PLAATS VAN EEN WEEK?

Het programma loopt gedurende een hele week. Een deelname van een paar dagen wordt afgeraden, omdat je dan de essentie van de reis mist.

MAG IK OOK EEN VRIEND(IN) MEENEMEN?

Jazeker, graag zelfs! Onze ervaring is dat dit juist voor een hele leuke sfeer zorgt.

IK KAN GEEN ROOMIE VINDEN. WAT NU?

Als je alleen reist, maar de kosten voor een single room te duur vindt, kun je alsnog aan de Les Mills Ibiza Trip deelnemen tegen het tarief van een double room. Je wordt dan ingedeeld bij een deelnemer van hetzelfde geslacht die ook alleen reist. Boek dan de Shared (Double Room) optie. Dit wordt super veel gedaan, dus is helemaal niet raar. Een stuk goedkoper ook!

MOET IK (GROEPSFITNESS)INSTRUCTEUR ZIJN OM DEEL TE MOGEN NEMEN?

Nee, je hoeft niet als instructeur werkzaam te zijn. Sterker nog, ruim de helft van het reisgezelschap bestaat uit fitness fans die het gewoon leuk vinden om te sporten. De Les Mills Ibiza Trip is dus voor iedereen!

MOET IK EEN ERVAREN SPORTER ZIJN?

Nee, je hoeft geen ervaren sporter te zijn. Tijdens de Les Mills Ibiza Trip ben je helemaal vrij om zelf te bepalen wat je doet. Les Mills biedt een gevarieerd programma van populaire fitness workouts aan met daarbij voor ieder wat wils. Ook als je niet van plan bent om veel te sporten kun jij jezelf kostelijk vermaken met rustige workouts en andere activiteiten.

WAT KRIJG IK TIJDENS DE LES MILLS IBIZA TRIP?

Het arrangement bestaat uit een 8-daagse vakantie, inclusief evenement en verblijf in een comfortabele kamer op basis van All inclusive: Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen en worden aangeboden in buffetvorm. Gebak en ijs zijn van 10.00 tot 12.00 uur inbegrepen en snacks van 12.00 tot 18.00 uur. Drinken is inbegrepen van 10.00 uur tot 0.00 uur. Je hebt de keuze uit een ruime selectie van lokale en internationale (non-)alcoholische dranken. Elk jaar verrassen we de deelnemers met leuke goodies en activiteiten. Je kunt daarnaast dagelijks deelnemen aan alle fitness workouts, verzorgd door (inter)nationale top presenters. Je vlucht en alles wat je buiten het resort nuttigt, zijn niet inbegrepen. Boek nu direct je reis!

KAN IK AAN HET EVENT DEELNEMEN ZONDER HOTEL?

Je kunt alleen deelnemen aan de Les Mills Ibiza Trip als je het volledige arrangement, dus inclusief accommodatie en event, via onze website of touroperator hebt geboekt. Het is niet mogelijk om het evenement of workouts los te boeken.

ZIJN ALLE MAALTIJDEN EN DRANKJES INBEGREPEN?

Op het resort verblijf je op basis van All inclusive: Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen en worden aangeboden in buffetvorm. Gebak en ijs zijn van 10.00 tot 12.00 uur inbegrepen en snacks van 12.00 tot 18.00 uur. Drinken is inbegrepen van 10.00 uur tot 0.00 uur. Je hebt de keuze uit een ruime selectie van lokale en internationale (non-)alcoholische dranken.

WAT KOST DE LES MILLS IBIZA TRIP?

Je boekt de Les Mills Ibiza Trip al vanaf € 999,00 per persoon o.b.v. een 3-persoons kamer, inclusief evenement, exclusief vlucht. We raden je aan om niet te lang te wachten met boeken, omdat de last-minute prijzen voor deze trip altijd duurder dan de huidige prijzen. De vlucht boek je altijd los. Boek nu direct je reis!

WANNEER MOET IK BETALEN?

Je moet direct na de boeking een aanbetaling van 25% van de reissom doen. Sluit je via de touroperator een verzekering af, wordt dit ook aan je doorbelast. Het resterende bedrag hoef je pas 30 dagen voor vertrek van je reis op de rekening van de touroperator te hebben gestort. Zo kun je zelf de termijnen waarin je betaalt bepalen.

KAN IK MIJN TRIP NAAR IBIZA VERLENGEN?

Ja hoor, als jij dat wil kan dat! Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je tegen meerprijs langer blijven of er eerder naartoe gaan. In dit geval raden wij je aan een aanvraag te sturen naar ibiza@lesmills.nl, zodat wij dit door kunnen zetten naar de touroperator. Ter plaatse verlengen is helaas niet mogelijk. Regel dit dus van te voren.

OVERIGE VRAGEN
Staat jouw vraag er niet tussen of heb je meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar ibiza@lesmills.nl of bel naar +31(0)416 34 97 25.

Translate »