Ga naar de inhoud

Presenters

Meet our presenters!

Het team van dit jaar bestaat uit bekende (inter)nationale Les Mills presenters. Ze zullen ervoor zorgen dat jij jezelf geen minuut hoeft te vervelen. Naast de workouts, verzorgen zij ook andere verrassende activiteiten. Zowel gepland, als heel spontaan! Ook voor vragen kun je altijd bij een van deze mensen terecht. Ontdek welke presenters er met jou op vakantie gaan en volg ze via Social Media. Met wie maak jij straks een dansje?

Florian Pillin
Florian is een gedreven fysiotherapeut en personal trainer die zichzelf omschrijft als kalm. Echter, zodra de sfeer gezellig wordt, of tijdens een van zijn BODYCOMBAT of LES MILLS CORE lessen, zie je hem helemaal opbloeien. Zijn droom? De hele wereld ontdekken, al geeft hij eerlijk toe dat hij liever niet in een Transavia-vliegtuig zit, want dat zit voor geen meter. Deze enthousiaste trainer staat te popelen om alles uit de kast te halen en de Les Mills Ibiza Trip 2024 tot een succes te maken voor jullie!

Yves van den Eynden
Yves, vader van twee, barst van de energie die hij met plezier deelt. Yves is een enthousiaste trainer, met passie voor LES MILLS SPRINT, LES MILLS GRIT, LES MILLS STRENGHT DEVELOPMENT en THE TRIP. Zijn enthousiasme voor de branche komt tot uiting in zijn rol als accountmanager bij HDD GROUP en consultant bij BlackBoxConsultancy. Yves is een ware krachtpatser die zijn liefde voor fitness en zijn gezinsleven met aanstekelijk enthousiasme combineert.

Billy Arisz
Meet Billy, de stoere trainer die van een flinke dosis pit houdt! Met zijn energieke en een tikkeltje gekke persoonlijkheid geeft Billy vol overgave RPM en BODYCOMBAT-lessen. Een dagje strand op Ibiza is echter niet aan Billy besteed, want hij heeft een hekel aan zand in zijn bed en op zijn kamer. Maar, ondanks dat, staat deze super enthousiaste trainer te trappelen om samen met jou op Ibiza een onvergetelijke tijd te beleven. Bereid je voor op een explosieve mix van workouts, energie, en een dosis fun, want met Billy wordt het een knallend avontuur!

Rico Tesink
Rico, een sportieve en ondernemende trainer, heeft de ideale balans gevonden tussen werk en sport en wil alles uit het leven halen. Als BODYBALANCE trainer brengt hij zijn passie voor beweging en muziek tot leven. Buiten de sportschool is Rico vaak te vinden op verschillende festivals, waar hij geniet van de energie en de mensen om zich heen. Hij kijkt er enorm naar uit om zijn enthousiasme met jullie te delen en samen te bewegen op het prachtige Ibiza. Een tip: Probeer op de terugvlucht niet naast Rico te zitten, want dat levert je helemaal niets op!

Brigitte Siera
Als je Brigitte op Ibiza zoekt, is de kans groot dat je haar bij de bar vindt met een Pornstar Martini in de hand. Deze levensgenieter deelt haar passie voor sport en beweging als BODYPUMP en LES MILLS DANCE trainer. Of het nu gaat om het motiveren tijdens haar lessen of als TRAINER Manager bij LESMILLS, Brigitte straalt enthousiasme uit waar ze ook is. Zolang je je maar niet  aan ‘handdoekje leggen’ doet op Ibiza, zal Brigitte ervoor zorgen dat je een onvergetelijke reis zult beleven!

Maaike Oldeboer
Maaike leeft de droom van elke vrouw (en misschien wel de nachtmerrie van elke man): ze is moeder van twee meisjes, en niet zomaar twee, maar een heuse tweeling. Ondanks haar drukke leven als moeder, is Maaike regelmatig te vinden in de dansschool waar ze als choreograaf haar passie deelt. Deze bezige bij staat klaar om jullie op Ibiza te laten swingen met BODYATTACK en LES MILLS DANCE lessen. Get ready to move!

Klaar voor dé sportvakantie van je leven?

LES MILLS IBIZA 2024

Een unieke vakantie voor iedereen die tijdens hun relaxte vakantie ook een beetje actief wil zijn. Volg de gaafste workouts, kleur lekker bij in de zon, neem een verfrissende duik in de zee of het zwembad en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Ontmoet de leukste mensen en bezoek de feesten van ’s werelds beste DJ’s.

ORGANISATIE

info@lesmills.nl
+31 (0)416 34 97 25