Ga naar de inhoud

Bestemming

Ontdek het eiland

Ibiza staat bekend als het party eiland van Europa. Er is een overvloed aan beach clubs en discotheken waar je volop los kunt gaan.

Toch valt er meer te ontdekken op het eiland dan veel mensen denken. Zo vind je er de hippiecultuur, mooie natuurverschijnselen,

prachtige gebouwen en leuke stadjes en strandjes. Vergeet dus niet om ook iets van het eiland zelf te ontdekken. Ga jij met ons op onderzoek uit?

rodrigo-kugnharski-A1Y805L_CnE-unsplash

Luxe resort

We zijn weer terug in het Grand Palladium Ibiza Resort & Spa in het bruisende Playa d’en Bossa. Dit All Inclusive resort, gerenoveerd in 2023, is zonder enige twijfel een van de beste 5-sterrenresorts op Ibiza. Het ligt direct aan het prachtige zandstrand van Playa d’en Bossa, waar veel trendy discotheken en beachclubs te vinden zijn. Er zijn veel luxe faciliteiten aanwezig, zoals een uitgebreid sport- en wellnesscentrum. De keuken staat hoog aangeschreven, met gevarieerde, verse en gezonde gerechten. Alles is geregeld. Zelfs je badhanddoek. Je verblijft 24/7 All Inclusive. Klinkt goed, toch?

palladium-20170807-160514-scaled

Klaar voor dé sportvakantie van je leven?

LES MILLS IBIZA 2024

Een unieke vakantie voor iedereen die tijdens hun relaxte vakantie ook een beetje actief wil zijn. Volg de gaafste workouts, kleur lekker bij in de zon, neem een verfrissende duik in de zee of het zwembad en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Ontmoet de leukste mensen en bezoek de feesten van ’s werelds beste DJ’s.

ORGANISATIE

ibiza@lesmills.nl
+31 (0)416 34 97 25