Ga naar de inhoud

Boeken

TRIPLE

1.399,-

Driepersoonskamers

8-daagse reis 

24/7 All Inclusive

Onbeperkt workouts

Activiteitenprogramma

Exclusief vlucht

Vanaf prijs, p.p.

DOUBLE

1.479,-

Tweepersoonskamer

8-daagse reis 

24/7 All Inclusive

Onbeperkt workouts

Activiteitenprogramma

Exclusief vlucht

Vanaf prijs, p.p.

SHARED

1.479,-

Gedeelde kamer

8-daagse reis 

24/7 All Inclusive

Activiteitenprogramma

Exclusief vlucht

Vanaf prijs, p.p.

Je wordt ingedeeld

bij een reisgenoot

van hetzelfde

geslacht.

SINGLE

Vraag
aan

Eenpersoonskamer

8-daagse reis 

24/7 All Inclusive

Onbeperkt workouts

Activiteitenprogramma

Exclusief vlucht

Prijs op aanvraag

SHORT TRIP*

1.099,-

Vanaf prijs p.p.

voor triple room

6 of 7-daagse reis 

24/7 All Inclusive

Onbeperkt workouts

Activiteitenprogramma

Exclusief vlucht

ARRANGEMENT 2024

Les Mills biedt de LES MILLS IBIZA TRIP 2024 aan inclusief:

 • 8-daagse vakantie (7 overnachtingen);
 • 24/7 All Inclusive in een luxe 5-sterren resort;
 • Workout- en activiteitenprogramma door Les Mills
 • Water, fruit en handdoeken tijdens workouts;
 • Speciale groepsactiviteiten, waarover later meer.

*SHORT TRIP

Voor de volledige experience raden we natuurlijk aan de volle 8 dagen te gaan, maar voor degene die om wat voor reden dan ook korter mee op reis wil, bieden we een 6 of 7-daagse reis aan tegen een gereduceerd tarief (vanaf €1099,-). Klik op onderstaande button om meer informatie en prijzen op te vragen over de short trip.

Extra opties

 • Je verblijft standaard in het Grand Palladium White Island Resort & Spa. Wil je in het Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa overnachten? Vraag dit dan aan bij ‘special requests’.
 • Wil je een zeezichtkamer? Vermeld dit dan bij je boeken onder ‘special requests’. De touroperator neemt contact met je op. 
 • Voor alleenreizende is het mogelijk om op aanvraag een 2-persoonskamer te delen, waarbij je willekeurig wordt ingedeeld bij iemand van hetzelfde geslacht.
 • Een transfer van de luchthaven naar het resort en v.v. is niet inbegrepen. We raden je aan om bij aankomst een taxi te nemen vanaf de luchthaven naar het hotel. De rit duurt +/- 10 minuten.
 • Alle prijzen zijn per persoon en inclusief btw. Toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient achteraf ter plaatse te worden voldaan. 
 • Eerder arriveren en/of langer blijven? Op basis van beschikbaarheid kan dit mogelijk zijn. Dien een verzoek in via ‘special requests’.
 
Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan naar Ibiza? Klik dan op onderstaande knop en doe jouw boekingsaanvraag.

Zij gingen je al voor:

Richie Leveque

Les Mills Ibiza Trip 2023

“At 11 in the morning, the sun was over the water. I climbed a cliff and the view was breath-taking! Being on the beach and swimming in the clear, beautiful water was like being in a movie. It was magic. Just being there and feeling these experiences was again: MAGICAL, MEMORABLE AND UNFORGETTABLE!”

Hester en René

Les Mills Ibiza Trip June 2022.

Naast de geweldige manier van sporten dankzij de Les Mills lessen, hebben Hester en René met volle teugen genoten van het dansen in de Ushuaia-club en zich positief verbaasd over het groepsgevoel. “le bent met vreemden daar, maar toch voelde het direct als een fijne groep, zonder het verstikkende gevoel. Het leek een vriendengroep, waarbij je alle vrijheid had om je eigen pad te kiezen. De hele week was fantastisch, ben nog aan het genieten. Denk er nog zo vaak aan terug.”

Machteld Kistenkas

Les Mills Ibiza Trip 2023

“Alles wat ik had verwacht en nóg beter. Samen sporten met mensen die dat ook allemaal leuk vinden, iedereen is enthousiast net zoals ik dat ben op de sportschool. BODYBALANCE in de ochtend op het strand, inclusief de full moon, was zo gaaf! Met de opkomende zon en de ondergaande maan, de zee en de golven. De eindmeditatie aan zee versterkte het gevoel van het toelaten van emoties.

Maar ook het knallen van de BODYATTACK bleef niet onbesproken. De rust van de BODYBALANCE en de energie van de BODYATTACK was een perfecte combinatie!

Klaar voor dé sportvakantie van je leven?

LES MILLS IBIZA 2024

Een unieke vakantie voor iedereen die tijdens hun relaxte vakantie ook een beetje actief wil zijn. Volg de gaafste workouts, kleur lekker bij in de zon, neem een verfrissende duik in de zee of het zwembad en ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Ontmoet de leukste mensen en bezoek de feesten van ’s werelds beste DJ’s.

ORGANISATIE

info@lesmills.nl
+31 (0)416 34 97 25